Twoja prywatność

Kto widzi, że jesteś online

Zdecyduj, czy to, kiedy jesteś online i piszesz, widzą wszyscy, tylko Twoi obserwujący, czy nikt.

  • Twój status widzą tylko osoby, z którymi prowadzisz rozmowę bezpośrednią.
  • Jeśli kogoś zablokujesz, ta osoba nie zobaczy Twojego statusu.
Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.
Ustawienia prywatności obecności, ostatniej aktywności i zatwierdzania obserwujących. Pokazane z przykładową zawartością społeczności.
Menu obecności oferuje opcje Wszyscy, Obserwujący i Nikt. Używa przykładowej zawartości społeczności.