Twoja prywatność

Pokazuj ostatnią aktywność

Zdecyduj, czy inni mogą zobaczyć Twoją ostatnią aktywność online.

  • Działa to razem z Twoim wyborem, kto widzi, że jesteś online.
  • Jest wyłączone, gdy nikt nie może zobaczyć, że jesteś online.
  • Osoby, które widzą, że jesteś online, nadal mogą zauważyć, kiedy przechodzisz w tryb offline.
Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.
Ustawienia prywatności obecności, ostatniej aktywności i zatwierdzania obserwujących. Pokazane z przykładową zawartością społeczności.