Ваша приватність

Показувати, коли вас востаннє бачили

Вирішіть, чи можуть люди бачити, коли ви востаннє були онлайн.

  • Це працює разом із вашим вибором, хто бачить, що ви онлайн.
  • Цей параметр вимкнений, коли ніхто не може бачити, що ви онлайн.
  • Ті, хто бачить, що ви онлайн, усе одно можуть помітити, коли ви виходите з мережі.
Оберіть, хто бачить, що ви онлайн або набираєте текст, хто бачить, коли ви були в мережі востаннє, і чи схвалюєте ви нових підписників. Ми прибрали дані акаунта та навігацію.
Налаштування приватності для присутності, останнього візиту та схвалення підписників. Показано із прикладом вмісту спільноти.