Yksityisyytesi

Näytä viimeksi nähty -aika

Päätä, voivatko ihmiset nähdä, milloin olit viimeksi verkossa.

  • Tämä toimii yhdessä sen valinnan kanssa, kuka näkee sinut verkossa.
  • Se on pois käytöstä, kun kukaan ei näe sinua verkossa.
  • Ihmiset, jotka näkevät sinut verkossa, voivat silti huomata, kun poistut verkosta.
Valitse, kuka näkee, kun olet verkossa tai kirjoitat, kuka näkee, milloin sinut on viimeksi nähty, ja hyväksytkö uudet seuraajat itse. Poistimme tilin tiedot ja navigoinnin.
Yksityisyysasetukset läsnäololle, viimeksi nähty -tiedolle ja seuraajien hyväksymiselle. Näytetään esimerkkiyhteisön sisällöllä.