Vaše soukromí

Zobrazit, kdy jste byli naposledy online

Rozhodněte, jestli lidé uvidí, kdy jste byli naposledy online.

  • Funguje to společně s tím, komu jste povolili vidět, že jste online.
  • Když vás online nemůže vidět nikdo, je tato možnost nedostupná.
  • Lidé, kteří vás vidí online, si stále mohou všimnout, když přejdete do režimu offline.
Vyberte, kdo uvidí, kdy jste online nebo píšete, kdo uvidí, kdy jste byli naposledy online, a jestli nové sledující schvalujete. Odstranili jsme údaje o účtu a navigaci.
Nastavení soukromí pro stav online, čas posledního přihlášení a schvalování sledujících. Zobrazeno s ukázkovým obsahem komunity.