Vaše soukromí

Kdo vidí, že jste online

Vyberte, kdo uvidí, kdy jste online a kdy píšete: všichni, vaši sledující, nebo nikdo.

  • Váš stav vidí jen lidé, se kterými vedete přímou konverzaci.
  • Když někoho zablokujete, váš stav neuvidí.
Vyberte, kdo uvidí, kdy jste online nebo píšete, kdo uvidí, kdy jste byli naposledy online, a jestli nové sledující schvalujete. Odstranili jsme údaje o účtu a navigaci.
Nastavení soukromí pro stav online, čas posledního přihlášení a schvalování sledujících. Zobrazeno s ukázkovým obsahem komunity.
Nabídka stavu online nabízí Všichni, Sledující a Nikdo. Používá ukázkový obsah komunity.