Vaše súkromie

Kto vidí, že ste online

Nechajte všetkých, svojich sledovateľov alebo nikoho vidieť, kedy ste online a kedy píšete.

  • Váš stav vidia len ľudia, s ktorými máte priamu konverzáciu.
  • Ak niekoho zablokujete, váš stav neuvidí.
Vyberte, kto vidí, že ste online alebo píšete, kto vidí, kedy ste boli naposledy videní, a či nových sledovateľov schvaľujete. Odstránili sme údaje o účte a navigáciu.
Nastavenia súkromia pre prítomnosť, posledné videnie a schvaľovanie sledovateľov. Zobrazené so vzorovým obsahom komunity.
V ponuke prítomnosti sú možnosti Everyone, Followers a Nobody. Používa vzorový obsah komunity.