Vaše súkromie

Zobraziť, kedy ste boli naposledy online

Rozhodnite, či ľudia uvidia, kedy ste boli naposledy online.

  • Funguje spolu s vaším výberom, kto vidí, že ste online.
  • Toto nastavenie je vypnuté, keď vás nikto nemôže vidieť online.
  • Ľudia, ktorí vás vidia online, si stále môžu všimnúť, keď sa odpojíte.
Vyberte, kto vidí, že ste online alebo píšete, kto vidí, kedy ste boli naposledy videní, a či nových sledovateľov schvaľujete. Odstránili sme údaje o účte a navigáciu.
Nastavenia súkromia pre prítomnosť, posledné videnie a schvaľovanie sledovateľov. Zobrazené so vzorovým obsahom komunity.