Ваша приватність

Хто бачить, що ви онлайн

Дозвольте всім, вашим підписникам або нікому бачити, коли ви онлайн і друкуєте.

  • Ваш статус бачать лише ті, з ким у вас є особиста розмова.
  • Якщо ви заблокуєте когось, він не бачитиме вашого статусу.
Оберіть, хто бачить, що ви онлайн або набираєте текст, хто бачить, коли ви були в мережі востаннє, і чи схвалюєте ви нових підписників. Ми прибрали дані акаунта та навігацію.
Налаштування приватності для присутності, останнього візиту та схвалення підписників. Показано із прикладом вмісту спільноти.
Меню присутності пропонує «Усі», «Підписники» та «Ніхто». Використано приклад вмісту спільноти.