Vaše soukromí

Schvalování nových sledujících

Přijímejte nové sledující automaticky, nebo žádosti o sledování posuzujte sami.

  • Když je zapnuté automatické přijímání, mohou vás lidé sledovat bez vašeho schválení.
  • Vypněte to, pokud chcete sami rozhodovat, kdo vás sleduje.
Vyberte, kdo uvidí, kdy jste online nebo píšete, kdo uvidí, kdy jste byli naposledy online, a jestli nové sledující schvalujete. Odstranili jsme údaje o účtu a navigaci.
Nastavení soukromí pro stav online, čas posledního přihlášení a schvalování sledujících. Zobrazeno s ukázkovým obsahem komunity.