Twoja prywatność

Zatwierdzaj nowych obserwujących

Przyjmuj nowych obserwujących automatycznie albo samodzielnie przeglądaj nowe prośby o obserwowanie.

  • Gdy automatyczne przyjmowanie jest włączone, ludzie mogą Cię obserwować bez Twojej zgody.
  • Wyłącz je, jeśli chcesz samodzielnie decydować, kto Cię obserwuje.
Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.
Ustawienia prywatności obecności, ostatniej aktywności i zatwierdzania obserwujących. Pokazane z przykładową zawartością społeczności.