Profile

Profile i prywatność

Pokaż to, co dla ciebie ważne, miej kilka profili na jednym koncie i decyduj, kto może cię znaleźć.

Twoje profile

Pokaż te strony siebie, które są dla Ciebie ważne. Na jednym koncie możesz mieć kilka profili.

  • Twój profil

    Dodaj imię, zdjęcie, obraz w tle, opis i zaimki.

    • Przedstaw się w opisie z formatowaniem.
    • Wybierz, które informacje z profilu widzą inni.
    Formularz profilu dla Alex Morgan, ze zdjęciem, obrazem okładki, zaimkami i biogramem. Pokazany z przykładową zawartością społeczności.
  • Kto widzi Twoje urodziny

    Pokaż pełną datę urodzin, tylko miesiąc i dzień albo zachowaj ją dla siebie.

    • Urodziny mają własne ustawienie widoczności.
    • Możesz pokazać datę i ukryć rok.
    Formularz profilu z twoją lokalizacją, strefą czasową i datą urodzin oraz ustawieniami, kto może je zobaczyć. Używa przykładowej zawartości społeczności.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Twoja lokalizacja

    Dodaj lokalizację i zdecyduj, czy ma być widoczna w Twoim profilu.

    • Wyszukaj miejsce albo pozwól Welley wykryć Twoją lokalizację.
    • Możesz zapisać lokalizację, a mimo to zachować ją dla siebie.
    Formularz profilu z twoją lokalizacją, strefą czasową i datą urodzin oraz ustawieniami, kto może je zobaczyć. Używa przykładowej zawartości społeczności.
  • Twój czas lokalny

    Ustaw swoją strefę czasową i zdecyduj, czy ją pokazywać.

    • Jeśli strefa czasowa jest prawidłowa, w Twoim profilu widać Twój czas lokalny.
    • Strefa czasowa ma własne ustawienie widoczności.
    Formularz profilu z twoją lokalizacją, strefą czasową i datą urodzin oraz ustawieniami, kto może je zobaczyć. Używa przykładowej zawartości społeczności.
  • Spotlight dla linków i szczegółów

    Daj swoim linkom i innym szczegółom osobne miejsce w profilu.

    • Dodawaj, edytuj i zmieniaj kolejność elementów Spotlight.
    • Dodaj etykiety i linki, które prowadzą do Twojej pracy lub innych Twoich profili.
    Formularz profilu z dwoma Spotlightami i wskazówką o weryfikacji linków. Pokazany z przykładową zawartością społeczności.
  • Kilka profili na jednym koncie

    Przełączaj się między profilami z menu użytkownika.

    • Używaj różnych profili do różnych części życia.
    • Po przełączeniu nowy profil najpierw staje się aktywny, a dopiero potem się otwiera.
    Nasze publiczne ogłoszenie o wydaniu opisuje kilka profili na jednym koncie. Pokazuje tylko wyjaśnienie, bez przełącznika konta.
    Zobacz wszystkie ekrany

Twoja prywatność

Ty decydujesz, kto może Cię znaleźć, kto może Cię obserwować i co widzi w Twoim profilu. Welley Cię nie śledzi ani nie monitoruje i nie pokazuje reklam.

  • Publiczne wpisy w wynikach wyszukiwania

    Zdecyduj, czy inne serwery mogą uwzględniać Twoje publiczne wpisy w swoich wynikach wyszukiwania.

    • To ustawienie jest zgodą na wyszukiwanie Twoich publicznych wpisów.
    • Osoby, które weszły w interakcję z wpisem, nadal mogą go znaleźć w wyszukiwarce.

    To prośba skierowana do innych serwerów. Nie zmienia publicznego wpisu w prywatny i nie usuwa jego kopii.

    Część ustawień wyszukiwania, odkrywania i tego, kto widzi co na twoim profilu. Nawigacja i dane konta są wycięte.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Profil i wpisy w sekcjach odkrywania

    Zdecyduj, czy Twój publiczny profil i wpisy mogą pojawiać się w sekcjach odkrywania.

    • Obejmuje to propozycje profili i polecane publiczne wpisy.
    • Ustawiasz to niezależnie od widoczności w wyszukiwaniu.
    Ustawienia prywatności wyszukiwania, odkrywania oraz tego, kto widzi twoje połączenia i grupy. Zawartość społeczności jest tu zmyślona.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Strona profilu w wynikach wyszukiwania

    Zdecyduj, czy wyszukiwarki mogą indeksować stronę Twojego profilu.

    • To ustawienie jest niezależne od ustawienia widoczności Twoich publicznych wpisów w wyszukiwaniu.
    • Dotyczy wyszukiwarek takich jak Google i Bing.

    Wyszukiwarki same decydują, kiedy odświeżyć lub usunąć wyniki, które już zapisały.

    Część ustawień wyszukiwania, odkrywania i tego, kto widzi co na twoim profilu. Nawigacja i dane konta są wycięte.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Pokazuj obserwowanych i obserwujących

    Pokaż lub ukryj, kogo obserwujesz i kto obserwuje Ciebie.

    • Kanały mają takie samo ustawienie dla subskrypcji i subskrybentów.
    • Osoba, którą obserwujesz, nadal widzi, że ją obserwujesz.
    Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Pokazuj grupy w profilu

    Pokaż lub ukryj listę swoich grup w profilu.

    • Twoje grupy mają własne ustawienie widoczności.
    • Inni nadal widzą grupy, do których należycie oboje.
    Część ustawień wyszukiwania, odkrywania i tego, kto widzi co na twoim profilu. Nawigacja i dane konta są wycięte.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Zatwierdzaj nowych obserwujących

    Przyjmuj nowych obserwujących automatycznie albo samodzielnie przeglądaj nowe prośby o obserwowanie.

    • Gdy automatyczne przyjmowanie jest włączone, ludzie mogą Cię obserwować bez Twojej zgody.
    • Wyłącz je, jeśli chcesz samodzielnie decydować, kto Cię obserwuje.
    Ustawienia prywatności obecności, ostatniej aktywności i zatwierdzania obserwujących. Pokazane z przykładową zawartością społeczności.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Kto widzi, że jesteś online

    Zdecyduj, czy to, kiedy jesteś online i piszesz, widzą wszyscy, tylko Twoi obserwujący, czy nikt.

    • Twój status widzą tylko osoby, z którymi prowadzisz rozmowę bezpośrednią.
    • Jeśli kogoś zablokujesz, ta osoba nie zobaczy Twojego statusu.
    Menu obecności oferuje opcje Wszyscy, Obserwujący i Nikt. Używa przykładowej zawartości społeczności.
    Zobacz wszystkie ekrany
  • Pokazuj ostatnią aktywność

    Zdecyduj, czy inni mogą zobaczyć Twoją ostatnią aktywność online.

    • Działa to razem z Twoim wyborem, kto widzi, że jesteś online.
    • Jest wyłączone, gdy nikt nie może zobaczyć, że jesteś online.
    • Osoby, które widzą, że jesteś online, nadal mogą zauważyć, kiedy przechodzisz w tryb offline.
    Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.
    Zobacz wszystkie ekrany