Ustawienia serwera

Automatyczne zamykanie rejestracji

Rejestracja się zamyka, jeśli przez wybrany przez ciebie czas żaden administrator ani moderator nie korzysta z serwera.

  • Ustaw okres nieaktywności na karcie Rejestracja.
  • Wtedy serwer zamyka rejestrację i linki z zaproszeniem, a potem wysyła e-mail do administratorów i moderatorów.
  • Potem zespół musi włączyć rejestrację z powrotem ręcznie.
Karta Registration obejmuje zatwierdzanie, zaproszenia, CAPTCHA i automatyczne zamykanie rejestracji, gdy nikt z zespołu nie korzysta z serwera.