Nastavenia servera

Automatické zatvorenie registrácií

Registrácie sa zatvoria, ak server po obdobie, ktoré si zvolíte, nepoužíva žiadny správca ani moderátor.

  • Obdobie nečinnosti nastavte na karte Registrácia.
  • Keď sa to stane, server zatvorí registrácie a odkazy s pozvánkou a pošle e-mail správcom a moderátorom.
  • Potom musí tím registrácie znova zapnúť ručne.
Karta Registrácia zahŕňa schvaľovanie, pozvánky, CAPTCHA a automatické zatvorenie registrácií, keď server nikto z tímu nepoužíva.