Nastavení serveru

Automatické uzavření registrací

Registrace se uzavřou, pokud server po dobu, kterou zvolíte, nepoužívá žádný správce ani moderátor.

  • Dobu nečinnosti nastavíte na kartě Registrace.
  • V takovém případě server uzavře registrace i odkazy s pozvánkou a pošle e-mail správcům a moderátorům.
  • Poté musí tým serveru registrace znovu zapnout ručně.
Karta Registrace se věnuje schvalování, pozvánkám, CAPTCHA a automatickému zavření registrací, když server nikdo z týmu nepoužívá.