Palvelimen asetukset

Sulje rekisteröityminen automaattisesti

Rekisteröityminen sulkeutuu, jos yksikään ylläpitäjä tai moderaattori ei käytä palvelinta valitsemasi ajan kuluessa.

  • Aseta epäaktiivisuusjakso Rekisteröityminen-välilehdellä.
  • Kun näin käy, palvelin sulkee rekisteröitymisen ja kutsulinkit ja lähettää sitten sähköpostia ylläpitäjille ja moderaattoreille.
  • Sen jälkeen henkilökunnan täytyy ottaa rekisteröityminen uudelleen käyttöön käsin.
Rekisteröinti-välilehdellä hallitaan hyväksyntää, kutsuja ja CAPTCHAa sekä rekisteröitymisen automaattista sulkemista, kun kukaan henkilökunnasta ei käytä palvelinta.