Налаштування сервера

Автоматичне закриття реєстрації

Реєстрація закривається, якщо протягом обраного вами періоду жоден адміністратор чи модератор не користується сервером.

  • Задайте період неактивності на вкладці «Реєстрація».
  • Тоді сервер закриває реєстрацію та посилання-запрошення, а потім надсилає листи адміністраторам і модераторам.
  • Після цього персонал має знову ввімкнути реєстрацію вручну.
Вкладка «Реєстрація» охоплює схвалення, запрошення, CAPTCHA і автоматичне закриття реєстрації, коли ніхто з персоналу не користується сервером.