Prowadź swoją grupę
Przekaż własność grupy
Przekaż grupę innemu członkowi, gdy zmienia się właściciel.
- Własność możesz przekazać w ustawieniach ogólnych.
- Wybrany członek dostaje rolę właściciela.
- Usuwanie grupy i definiowanie ról zostają przy właścicielu.
Poprzedni: Miejsce i limity przesyłania Następny: Statystyki grupy Wróć do: Prowadź swoją grupę