Pyöritä ryhmääsi
Siirrä ryhmän omistajuus
Luovuta ryhmä toiselle jäsenelle, kun omistaja vaihtuu.
- Voit siirtää omistajuuden Yleiset-asetuksista.
- Valitsemasi jäsen saa omistajan roolin.
- Ryhmän poistaminen ja roolien määrittely pysyvät omistajalla.
Edellinen: Tallennustila- ja latauskiintiöt Seuraava: Ryhmän tilastot Takaisin: Pyöritä ryhmääsi