Vaše súkromie

Zobrazovať sledovaných a sledovateľov

Zobrazte alebo skryte, koho sledujete a kto sleduje vás.

  • Kanály majú rovnaké nastavenie pre odbery a odberateľov.
  • Ten, koho sledujete, stále vidí, že ho sledujete.
Časť nastavení vyhľadávania, objavovania a toho, kto vidí čo na vašom profile. Navigácia a údaje o účte sú vystrihnuté.
Vyberte, kto vidí, že ste online alebo píšete, kto vidí, kedy ste boli naposledy videní, a či nových sledovateľov schvaľujete. Odstránili sme údaje o účte a navigáciu.
Nastavenia súkromia pre vyhľadávanie, objavovanie a to, kto vidí vaše prepojenia a skupiny. Obsah komunity je tu vymyslený.