Prowadź swoją grupę
Timeouty członków
Serwer może wstrzymać udział członka, a on nadal będzie mógł czytać.
- Serwer obsługuje nadawanie i zdejmowanie timeoutów moderacyjnych.
- Timeout ogranicza publikowanie, odpowiadanie, reagowanie i inny udział.
- Członek zachowuje swoje treści i nadal może czytać.
- Kontrolka użytkownika Timeout jest wyłączona w aplikacji internetowej.
Aplikacja internetowa nie może ustawić ani usunąć timeoutu. Aktywność ze zdalnych kont ActivityPub nie przechodzi przez każde lokalne sprawdzenie timeoutu.
Poprzedni: Notatki zespołu i historia Następny: Lista blokad grupy Wróć do: Prowadź swoją grupę