Příspěvky
U každého příspěvku vyberte, kdo ho uvidí
Zveřejněte příspěvek pro všechny, jako neuvedený, nebo jen pro sledující.
- Veřejný příspěvek vidí kdokoli.
- Neuvedené příspěvky jsou stále veřejné. Neobjeví se ve veřejném objevování ani ve vyhledávání, ale vaši sledující je mohou vidět ve svém feedu Sledované.
- Příspěvky jen pro sledující vidíte vy, vaši přijatí sledující a každý, koho zmíníte. Přímé konverzace mají vlastní schránku.
Neuvedený příspěvek je pořád veřejný. Není to soukromý odkaz. Omezené účty nemohou zveřejňovat veřejné ani neuvedené příspěvky.
Předchozí: Spoilery v textu Další: Zapnutí a vypnutí komentářů Zpět na Příspěvky