Ustawienia serwera

Tryby rejestracji

Pozwól dołączyć każdemu, rozpatruj każde zgłoszenie albo wpuszczaj tylko wybrane osoby.

  • Wybierz otwartą rejestrację, zatwierdzanie przez zespół, listę dozwolonych domen e-mail albo zamkniętą rejestrację.
  • Włącz lub wyłącz zaproszenia użytkowników.
  • Jeśli zaproszenia są włączone, ludzie nadal mogą dołączyć do zamkniętego serwera przez link z zaproszeniem.
Karta Registration obejmuje zatwierdzanie, zaproszenia, CAPTCHA i automatyczne zamykanie rejestracji, gdy nikt z zespołu nie korzysta z serwera.