Nastavení serveru

Režimy registrace

Umožněte připojení komukoli, posuzujte každou žádost, nebo pusťte dovnitř jen vybrané lidi.

  • Vyberte otevřenou registraci, schvalování týmem, seznam povolených e-mailových domén nebo uzavřenou registraci.
  • Zapněte nebo vypněte pozvánky pro uživatele.
  • Pokud jsou pozvánky zapnuté, lidé se mohou na uzavřený server stále připojit přes odkaz s pozvánkou.
Karta Registrace se věnuje schvalování, pozvánkám, CAPTCHA a automatickému zavření registrací, když server nikdo z týmu nepoužívá.