Aktualności

Wcześniejsze wpisy, gdy kogoś obserwujesz

Gdy obserwujesz zdalne konto, Welley może pobrać jego wcześniejsze wpisy.

  • Twój serwer pobiera historię wpisów konta w tle.
  • Profil jest widoczny, gdy trwa synchronizacja historii.
  • Synchronizacja uzupełnia luki, które może zostawić pierwsza strona zdalnych wpisów.

To, ile historii dotrze, zależy od zdalnego serwera i ustawionych limitów. Nie ma gwarancji, że dostaniesz pełną historię konta.

Nasze publiczne ogłoszenie o wydaniu wyjaśnia, jak Welley pobiera starsze wpisy w tle. Usunęliśmy z jego przykładu osobisty profil.