Ваша приватність

# Показувати, коли вас востаннє бачили

Вирішіть, чи можуть люди бачити, коли ви востаннє були онлайн.

-   Це працює разом із вашим вибором, хто бачить, що ви онлайн.
-   Цей параметр вимкнений, коли ніхто не може бачити, що ви онлайн.
-   Ті, хто бачить, що ви онлайн, усе одно можуть помітити, коли ви виходите з мережі.

![Налаштування приватності для зв’язків профілю, груп, видимості онлайн-статусу та набору тексту, видимості останнього візиту й автоматичного схвалення підписників.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-lower-1200.0729336a.webp)

Оберіть, хто бачить, що ви онлайн або набираєте текст, хто бачить, коли ви були в мережі востаннє, і чи схвалюєте ви нових підписників. Ми прибрали дані акаунта та навігацію.

![Налаштування приватності для онлайн-присутності, останнього візиту та автоматичного прийняття підписників.](https://welley.com/assets/media/personal-privacy-lower-1168.6cb5f39b.webp)

Налаштування приватності для присутності, останнього візиту та схвалення підписників. Показано із прикладом вмісту спільноти.

[Попередня: Хто бачить, що ви онлайн](https://welley.com/uk/profiles/presence-privacy/) [Назад до Ваша приватність](https://welley.com/uk/profiles/#privacy)
