Vaše súkromie

# Zobraziť, kedy ste boli naposledy online

Rozhodnite, či ľudia uvidia, kedy ste boli naposledy online.

-   Funguje spolu s vaším výberom, kto vidí, že ste online.
-   Toto nastavenie je vypnuté, keď vás nikto nemôže vidieť online.
-   Ľudia, ktorí vás vidia online, si stále môžu všimnúť, keď sa odpojíte.

![Ovládanie súkromia pre prepojenia profilu, skupiny, viditeľnosť online stavu a písania, viditeľnosť posledného videnia a automatické schvaľovanie sledovateľov.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-lower-1200.0729336a.webp)

Vyberte, kto vidí, že ste online alebo píšete, kto vidí, kedy ste boli naposledy videní, a či nových sledovateľov schvaľujete. Odstránili sme údaje o účte a navigáciu.

![Ovládanie súkromia pre online prítomnosť, posledné videnie a automatické prijímanie sledovateľov.](https://welley.com/assets/media/personal-privacy-lower-1168.6cb5f39b.webp)

Nastavenia súkromia pre prítomnosť, posledné videnie a schvaľovanie sledovateľov. Zobrazené so vzorovým obsahom komunity.

[Predchádzajúce: Kto vidí, že ste online](https://welley.com/sk/profiles/presence-privacy/) [Späť na Vaše súkromie](https://welley.com/sk/profiles/#privacy)
