Twoja prywatność

# Kto widzi, że jesteś online

Zdecyduj, czy to, kiedy jesteś online i piszesz, widzą wszyscy, tylko Twoi obserwujący, czy nikt.

-   Twój status widzą tylko osoby, z którymi prowadzisz rozmowę bezpośrednią.
-   Jeśli kogoś zablokujesz, ta osoba nie zobaczy Twojego statusu.

![Ustawienia prywatności dla połączeń profilu, grup, widoczności online i pisania, widoczności ostatniej aktywności oraz automatycznego zatwierdzania obserwujących.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-lower-1200.0729336a.webp)

Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.

![Ustawienia prywatności dla obecności online, ostatniej aktywności i automatycznego przyjmowania obserwujących.](https://welley.com/assets/media/personal-privacy-lower-1168.6cb5f39b.webp)

Ustawienia prywatności obecności, ostatniej aktywności i zatwierdzania obserwujących. Pokazane z przykładową zawartością społeczności.

![Menu odbiorców obecności z opcjami Wszyscy, Obserwujący i Nikt.](https://welley.com/assets/media/personal-presence-audience-1168.50ab006b.webp)

Menu obecności oferuje opcje Wszyscy, Obserwujący i Nikt. Używa przykładowej zawartości społeczności.

[Poprzedni: Zatwierdzaj nowych obserwujących](https://welley.com/pl/profiles/follow-approval/) [Następny: Pokazuj ostatnią aktywność](https://welley.com/pl/profiles/last-seen-privacy/) [Wróć do: Twoja prywatność](https://welley.com/pl/profiles/#privacy)
