Twoja prywatność

# Zatwierdzaj nowych obserwujących

Przyjmuj nowych obserwujących automatycznie albo samodzielnie przeglądaj nowe prośby o obserwowanie.

-   Gdy automatyczne przyjmowanie jest włączone, ludzie mogą Cię obserwować bez Twojej zgody.
-   Wyłącz je, jeśli chcesz samodzielnie decydować, kto Cię obserwuje.

![Ustawienia prywatności dla połączeń profilu, grup, widoczności online i pisania, widoczności ostatniej aktywności oraz automatycznego zatwierdzania obserwujących.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-lower-1200.0729336a.webp)

Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.

![Ustawienia prywatności dla obecności online, ostatniej aktywności i automatycznego przyjmowania obserwujących.](https://welley.com/assets/media/personal-privacy-lower-1168.6cb5f39b.webp)

Ustawienia prywatności obecności, ostatniej aktywności i zatwierdzania obserwujących. Pokazane z przykładową zawartością społeczności.

[Poprzedni: Pokazuj grupy w profilu](https://welley.com/pl/profiles/group-profile-visibility/) [Następny: Kto widzi, że jesteś online](https://welley.com/pl/profiles/presence-privacy/) [Wróć do: Twoja prywatność](https://welley.com/pl/profiles/#privacy)
