Twoja prywatność

# Pokazuj obserwowanych i obserwujących

Pokaż lub ukryj, kogo obserwujesz i kto obserwuje Ciebie.

-   Kanały mają takie samo ustawienie dla subskrypcji i subskrybentów.
-   Osoba, którą obserwujesz, nadal widzi, że ją obserwujesz.

![Ustawienia prywatności dla wyszukiwania publicznych wpisów, rekomendacji w odkrywaniu, wyszukiwarek, widoczności połączeń i widoczności grup.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-1200.bfea7542.webp)

Część ustawień wyszukiwania, odkrywania i tego, kto widzi co na twoim profilu. Nawigacja i dane konta są wycięte.

![Ustawienia prywatności dla połączeń profilu, grup, widoczności online i pisania, widoczności ostatniej aktywności oraz automatycznego zatwierdzania obserwujących.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-lower-1200.0729336a.webp)

Wybierz, kto widzi, kiedy jesteś online lub piszesz, kto widzi czas twojej ostatniej aktywności i czy zatwierdzasz nowych obserwujących. Usunęliśmy dane konta i nawigację.

![Ustawienia prywatności dla publicznego wyszukiwania wpisów, odkrywania, wyszukiwarek, obserwujących i widoczności grup.](https://welley.com/assets/media/personal-privacy-upper-1168.a058aa32.webp)

Ustawienia prywatności wyszukiwania, odkrywania oraz tego, kto widzi twoje połączenia i grupy. Zawartość społeczności jest tu zmyślona.

[Poprzedni: Strona profilu w wynikach wyszukiwania](https://welley.com/pl/profiles/search-engine-profile/) [Następny: Pokazuj grupy w profilu](https://welley.com/pl/profiles/group-profile-visibility/) [Wróć do: Twoja prywatność](https://welley.com/pl/profiles/#privacy)
