Aktualności

# Wcześniejsze wpisy, gdy kogoś obserwujesz

Gdy obserwujesz zdalne konto, Welley może pobrać jego wcześniejsze wpisy.

-   Twój serwer pobiera historię wpisów konta w tle.
-   Profil jest widoczny, gdy trwa synchronizacja historii.
-   Synchronizacja uzupełnia luki, które może zostawić pierwsza strona zdalnych wpisów.

To, ile historii dotrze, zależy od zdalnego serwera i ustawionych limitów. Nie ma gwarancji, że dostaniesz pełną historię konta.

![Publiczny tekst wydania Welley wyjaśnia pobieranie starszych wpisów w tle po zaobserwowaniu.](https://welley.com/assets/media/public-older-history-1440.7ede8de8.webp)

Nasze publiczne ogłoszenie o wydaniu wyjaśnia, jak Welley pobiera starsze wpisy w tle. Usunęliśmy z jego przykładu osobisty profil.

[Poprzedni: Blokowanie i wyciszanie](https://welley.com/pl/posts/personal-block-and-mute/) [Wróć do: Aktualności](https://welley.com/pl/posts/#feeds)
