Grupy, fora i pokoje

# Pokoje zamknięte

Zamknij pokój, gdy rozmowa jest tylko dla części członków grupy.

-   Tylko osoby z zamkniętego pokoju mogą go czytać.
-   Właściciel pokoju może zarządzać tym, kto w nim jest, jeśli serwer da mu takie uprawnienie.
-   Zespół grupy może zarządzać tym, kto ma dostęp do pokoju, i naprawić pokój bez właściciela.

Działa to tam, gdzie pokoje są włączone. Samo bycie administratorem grupy nie pozwala czytać zamkniętego pokoju.

![Ustawienia pokoi grupy Riverside Garden z otwartymi pokojami Garden workdays i Project chat oraz zamkniętym pokojem Planning room.](https://welley.com/assets/media/group-rooms-demo-2000.fef005a9.webp)

Grupa może mieć pokoje otwarte dla każdego członka i pokoje zamknięte dla mniejszego grona członków. Na serwerze muszą być włączone pokoje.

![Okno potwierdzenia Otworzyć ten pokój? Wyjaśnia, że każdy członek grupy będzie wtedy mógł czytać wiadomości w pokoju, razem z jego historią, z przyciskami Anuluj i Otwórz pokój.](https://welley.com/assets/media/group-room-access-demo-800.7d241ea4.webp)

Otwarcie zamkniętego pokoju wymaga potwierdzenia, bo każdy członek będzie mógł wtedy czytać jego historię. Okno nie zostało tu potwierdzone.

[Poprzedni: Pokoje czatu](https://welley.com/pl/groups/group-rooms/) [Następny: Narzędzia pokoju](https://welley.com/pl/groups/group-room-tools/) [Wróć do: Grupy, fora i pokoje](https://welley.com/pl/groups/#groups)
