Vaše soukromí

# Zobrazit, kdy jste byli naposledy online

Rozhodněte, jestli lidé uvidí, kdy jste byli naposledy online.

-   Funguje to společně s tím, komu jste povolili vidět, že jste online.
-   Když vás online nemůže vidět nikdo, je tato možnost nedostupná.
-   Lidé, kteří vás vidí online, si stále mohou všimnout, když přejdete do režimu offline.

![Nastavení soukromí pro propojení profilu, skupiny, viditelnost stavu online a psaní, viditelnost času posledního přihlášení a automatické schvalování sledujících.](https://welley.com/assets/media/settings-privacy-lower-1200.0729336a.webp)

Vyberte, kdo uvidí, kdy jste online nebo píšete, kdo uvidí, kdy jste byli naposledy online, a jestli nové sledující schvalujete. Odstranili jsme údaje o účtu a navigaci.

![Nastavení soukromí pro stav online, čas posledního přihlášení a automatické přijímání sledujících.](https://welley.com/assets/media/personal-privacy-lower-1168.6cb5f39b.webp)

Nastavení soukromí pro stav online, čas posledního přihlášení a schvalování sledujících. Zobrazeno s ukázkovým obsahem komunity.

[Předchozí: Kdo vidí, že jste online](https://welley.com/cs/profiles/presence-privacy/) [Zpět na Vaše soukromí](https://welley.com/cs/profiles/#privacy)
